Skip to main content

Dennie, Engineer E

Als Engineer E-installaties bij BINX Smartility is Dennie verantwoordelijk voor het ontwerpen van de elektrische installaties. Daarnaast is hij ook vaak in contact met BINX-makers, collega’s van de W-installaties en de bouwkundige collega’s. Benieuwd hoe Dennie het werken bij BINX Smartility ervaart?

Engineer E-installaties

Dennie aan het woord

BINX Kantoor Overleg Dennie

“Ik heb een hele leuke en uitdagende baan. Ik ben verantwoordelijk voor het (mede)
ontwerpen van de E-installaties. Daarnaast coördineer ik de afstemming met de BINX-makers
(bijvoorbeeld voor de beveiligingstechniek), offertes opvragen en beoordelen en ook controle
van het installatiemodel. De combinatie tussen engineering en werkvoorbereiding
past ook erg goed bij mij”.

Dennie’s ervaringen

Hier kan ik mezelf ontplooien en ontwikkelen

“Daarnaast zijn de projecten bij BINX veelal complex en uitdagend. We doen hier zeker geen standaard projecten. In elk project zitten weer nieuwe dingen en dit zorgt er voor dat je wordt uitgedaagd. Ook werken we bij BINX met veel nieuwe technieken en hierin wordt je ook goed mee genomen. Zo heb ik hier geleerd om met Revit te werken, ik ben geen modelleur, maar kleine dingen kunnen aanpassen kan soms zeker handig zijn.”

 

3D modellen en BIM op de bouwplaats

“Ik vind het werken bij BINX erg prettig. Je doet het namelijk met een heel team. Je werkt hier in een team met meerdere engineers en daardoor spar je veel meer. Ook spar ik veel met de collega’s van de W-installaties en de bouwkundige collega’s. Dit zorgt dat we betere maakbare oplossingen bedenken en dat er uiteindelijk een beter plan komt.
Je staat er hier gewoon niet alleen voor”.

 

De mens voorop

Ontwikkelen en leren

“Ik merk ook dat BINX een heel mensgericht bedrijf is. Hier staat de mens écht voorop, dat is absoluut niet vanzelfsprekend. Dit probeer ik ook uit te dragen naar de andere collega’s, daardoor is er een hele collegiale informele sfeer. Ook staat persoonlijke ontwikkeling centraal bij BINX. Ik volg zelf momenteel de opleiding HIT-E.  Ben dan ook erg blij dat ik deze kans heb gekregen en aangegrepen heb.

Kortom BINX is een plek waar je het samen doet en waar je je kunt blijven ontwikkelen, ik voel me hier thuis.”

BINX Bouwplaats rondleiding