Skip to main content

Dennis, Lead Engineer W

Als Lead Engineer W bij BINX Smartility is Dennis bezig met installaties bedenken, (samen) uitwerken en inkopen. Hij vertaalt ideeën van de klant naar werkelijkheid, zodat deze aansluit bij zijn wensen. Benieuwd hoe Dennis het werken bij BINX Smartility ervaart?

Lead Engineer W

Dennis aan het woord

BINX Collega's plezier

”Ik ben Dennis Gerrits, 49 jaar en heb de rol van Sr. Lead Engineer W. De werksfeer bij BINX is heel erg goed, ik heb leuke collega’s die ook erg behulpzaam zijn. Dat valt me echt op hier. De werkdruk is ook goed te noemen, natuurlijk zijn er pieken, maar we doen het samen en op een leuke manier waardoor het een stuk minder gejaagd is de hele tijd.”

Dennis’ ervaringen

Van idee naar werkelijkheid

”Ik word erg blij van mijn werk als engineer, ik kan er echt mijn ‘ei’ in kwijt. Installaties bedenken, (samen) uitwerken en inkopen, dat is wat mijn werk zo mooi en variërend maakt. Het vertalen van ideeën van de klant naar werkelijkheid, zodat deze een ‘gewoon’ goedwerkend gebouw krijgt, dat aansluit bij zijn wensen. Dat is waar ik het voor doe, ook na oplevering!”

 

3D modellen en BIM op de bouwplaats

”Ik doe mijn werk heel graag bij BINX. De combinatie van bouw en installatie in een projectteam is wat het echt bijzonder maakt om hier te werken. Je hebt niet de hele tijd de discussie met de andere aannemers, wat ik erg gewend was van mijn werk bij andere werkgevers. Natuurlijk hebben we intern ook wel eens discussie, maar je bent echt collega’s, dus we lossen alle problemen integraal en echt samen op. Elk teams zit aan een blok tafels bij elkaar, dit zorgt letterlijk voor korte lijnen en dat werkt goed. We hebben zeer bijzondere
en grote utiliteitsprojecten.

Kortom, dit maakt dat ik trots ben om bij BINX te werken.”