Skip to main content

John, Kosten-deskundige

Als kostendeskundige denkt John mee in onze tenders en rekent hij samen met een team aan onze topprojecten. Benieuwd hoe John het werken bij BINX Smartility ervaart?

Kostendeskundige

John aan het woord

Kom werken bij BINX als proces Engineer

“Ik heb een hele leuke en afwisselende baan. Tijdens de tenderfase ben ik samen met het tenderteam betrokken bij het ontwerp van mooie projecten, waarbij mijn verantwoordelijkheid voornamelijk ligt op het financiële vlak. Wij houden ons met name bezig met UAV-GC en bouwteam tenders, waardoor er een grote mate van vrijheid zit in mijn werkzaamheden. Samen met de architect, adviseurs en collega’s projecten ontwerpen die voldoen aan de wensen en het budget van de opdrachtgever maken van iedere tender een mooi en uitdagend proces. Met vanzelfsprekend uiteindelijk het doel het project te scoren, want een overwinning is uiteindelijk waarvoor je het doet als team”

John’s ervaringen

Een fijne groep collega’s

“Daarnaast vind ik het ook erg mooi om de projecten in de uitvoering te volgen om te zien of de projecten lopen zoals je dat van te voren samen hebt bedacht. Als projecten financieel in control zijn, geeft dat ook een fijn gevoel dat we de werkzaamheden aan de voorkant ook goed hebben gedaan. Dit alles doe ik graag bij BINX. Het is een informele en platte organisatie met een fijne groep collega’s. We krijgen veel vrijheid en verantwoordelijkheid en belangrijker nog; we doen we het echt samen als team!

Kortom een hele leuke job met veel uitdaging en afwisseling.”

 

UvA Project BINX Smartility