BINX: Het bouw én installatiebedrijf

Samen Slim Bouwen

BINX Smartility

Ga naar vacatures

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur.

Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

img-12

Samen.Slim. Bouwen.

We hebben een zeer informele cultuur, bij BINX geen strakke pakken en eigen kantoortjes. Je krijgt hier een open en transparant werkcafé, waarbij samenwerken de standaard is. Waar wij in de pauze uitwaaien op het BON BINI BINX strand. Waarbij de directeur een coach is en geen eigen kantoor heeft en waarbij de roze kleur overal terug komt.

Cijfers BINX

32

+

Projecten

3

Werkcafés

150

+

Collega's

Onze vakgebieden

EXPERTISES VAN BINX
BINX werkt aan uiteenlopende utiliteitsprojecten, van nieuwbouw tot transformatie. Wat ons uniek maakt is dat bij BINX bouw en installatie écht samenwerken. Door mee te denken vanaf de ontwerpfase, een actieve rol te hebben in de realisatie en het beheer- en onderhoud op ons te nemen, onderscheiden wij ons in onze sector en kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn.

Vacatures

Onze collega's