BINX: Het bouw én installatiebedrijf

Anpakkers gezocht.

De Naobers

Ga naar vacatures

De Naobers Vastgoedonderhoud is hét aanspreekpunt voor integraal bouw- en installatieonderhoud aan bestaand vastgoed. Het is onze missie om het meest complete vastgoedonderhoudsbedrijf in Oost-Nederland te zijn.

Onze ‘Anpakkers’ werken dagelijks aan uitdagende renovatieprojecten. Denk hierbij aan het uitvoeren van reparaties in een bewoonde woning, het renoveren van een badkamer, keuken en toilet in een leegstaande woning en het volledig verduurzamen van een woning. 

Ook ‘Anpakker’ worden? Bekijk onze vacatures!

de-naobers-magazijn

Anpakker worden?

Werken bij De Naobers betekent ‘anpakken’. Bij ons staat de mens en maatwerk centraal, zowel op persoonlijk vlak als op de werkvloer. Wij bieden een diverse, afwisselende en uitdagende werkplek.

Onze kracht zit in onze medewerkers, zij vormen de basis van onze organisatie. Deze kracht ontstaat bij wederzijds vertrouwen, vrijheid en inzet. Wij bieden een luisterend oor en vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk, omdat wij geloven in mens en talent. Binnen De Naobers staan we schouder aan schouder en door kennis met elkaar te delen, kunnen onze medewerkers groeien tot een allround vakspecialist.

Ook voor studenten is De Naobers dé plek om je te ontwikkelen tot vakspecialist. Wij hebben diverse mogelijkheden voor stages en bbl-opleidingen. We hebben goede contacten met opleiders uit de regio en samen met onze opgeleide leermeesters zorgen we voor een goede begeleiding.

De naobers in cijfers

50

+

Bedrijfsbussen

11000

+

Woningen, bedrijfspanden en VVE’s waar wij het onderhoud verzorgen

70

+

Werkzame anpakkers

Naoberschap

Naoberschap betekent ‘Buren bij te staan in raad en daad indien het nodig is’. Naast dat het naoberschap terugkomt in onze bedrijfsnaam, vormt de betekenis ervan ook de basis voor de normen en waarden in onze organisatie. Bij De Naobers staat iedereen voor elkaar klaar, zoals echte Naobers dat doen. We zetten een extra stap om elkaar te helpen, we kunnen op elkaar bouwen en er heerst een collegiale en gezellige werksfeer.

Bekijk vacatures

Ontmoet de anpakkers