BINX: Het bouw én installatiebedrijf

Over BINX

serieus bouwen met een roze knipoog ;)

Waarom werken bij BINX of één van de andere merken binnen de bouwgroep?

Samen bouwen we aan succes, met vrijheid voor jouw ideeën en ruimte voor ambitie.


Wat maakt ons uniek? We bouwen op onze eigen wijze. Van digitaal denken tot bouwplaats realiteit, elke teaminspanning telt.

Speels, vriendelijk, laagdrempelig en in duidelijke taal. Dat is waar wij voor staan. Kom werken bij BINX!

Samen Dat is onze kracht

Bij BINX draait alles om samenwerking en gezamenlijk topprestaties leveren. Het is een plek waar collega's in de bouw- en installatiesector elkaar aanvullen en uitdagen om het beste resultaat te behalen.

Niks is mooier dan in co-creatie de beste gebouwen realiseren.

Menselijke maat

Kom werken bij BINX!

jouw ideeën straks werkelijkheid

Bij BINX geloven we in grenzeloze kansen, gedrevenheid en innovatie. Onze flexibele en optimistische collega's gaan geen uitdaging uit de weg.

Heb jij een briljant idee? Bij ons wordt het werkelijkheid. Ontdek een omgeving waar ambitie en ondernemerschap tot bloei komen en bekijk de inspirerende projecten waar jij aan kunt bijdragen. Klaar om je ideeën tot leven te brengen?

Klik snel verder en maak deel uit van ons dynamische team!

merken

Samenwerken zit in onze genen, daarom is BINX onderdeel van een grote bouwgroep met diverse sterke merken.

Onze merken zijn onderscheidend en brengen kleur in de bouw-, installatie- en meetkunde- branche. Door samen te werken, versterken we niet alleen elkaar, maar ook jou als werknemer van onze bouwgroep.

De Naobers Vastgoedonderhoud is hét aanspreekpunt voor integraal bouw- en installatieonderhoud aan bestaand vastgoed. Het is onze missie om het meest complete vastgoedonderhoudsbedrijf in Oost-Nederland te zijn.

Onze ‘Anpakkers’ werken dagelijks aan uitdagende renovatieprojecten. Denk hierbij aan het uitvoeren van reparaties in een bewoonde woning, het renoveren van een badkamer, keuken en toilet in een leegstaande woning en het volledig verduurzamen van een woning. 

Ook ‘Anpakker’ worden? Bekijk onze vacatures!

LBA Achterhoek, een projectbureau voor civiele techniek, bouw & geodesie, beschikt over een jarenlange ervaring en een groot klantenbestand door heel Nederland. Daarnaast focussen wij ons op de ontwikkeling van onze collega's en zodoende ook het bedrijf. Medewerkers een kans bieden om zich binnen onze organisatie te ontplooien tot vakspecialist, dat is waar we voor staan.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures.

BINX Smartility is het integrale bouw én installatiebedrijf. De integraliteit is wat ons uniek maakt, samen gaan wij elke uitdaging aan en versterken wij elkaar. Naast de prachtige projecten die wij realiseren, onderscheiden wij ons door onze bedrijfscultuur.

Onze kernwaarde zijn dan ook: écht samenwerken, innovatie en kwaliteit. Samen slimme (technische) oplossingen creëren is wat ons drijft.

WAM&VanDuren Bouwgroep is een Winterswijks familiebedrijf gericht op het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van vastgoed.

We staan open voor vernieuwing, gaan voor een optimale duurzame samenwerking, delen kennis en willen opdrachtgevers en jonge en oudere werknemers binden en boeien.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Durf te vragen!

Werken bij één van deze sterke merken? Dan zit je als ZZP’er goed bij KLIX!

Wij plannen jou in op het project wat bij jou past en helpen je met alle nodige documenten.

bij ONS AAN JOUW
CARRIÈRE BOUWEN?