BINX: Het bouw én installatiebedrijf

Durf te vragen!

WAM& VanDuren

Ga naar vacatures

WAM&VanDuren Bouwgroep is een Winterswijks familiebedrijf gericht op het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van vastgoed.

We staan open voor vernieuwing, gaan voor een optimale duurzame samenwerking, delen kennis en willen opdrachtgevers en jonge en oudere werknemers binden en boeien.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Durf te vragen!

220830-wvd-op-locatie-72dpi-178

Ons verhaal

Bij ons vind je een unieke combinatie van leuke collega’s, met vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. We zijn een platte organisatie met een informele werksfeer. Als WAM&VanDuren zijn wij een nuchter en betrokken bedrijf. Onze collega’s staan voor elkaar klaar, en wij vinden het belangrijk om samen onze successen te vieren. WAM&VanDuren heeft diverse bedrijfstakken en staan voor innovatie en ontwikkeling. Dus ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling hebben wij oog. We denken in mogelijkheden, waardoor niets voor ons te gek is als je maar ‘durf te vragen!’.

Wist je dat?

20

+

Projecten

100

+

Collega's

7

+

Teamdagen per jaar

Onze vakgebieden

We focussen op duurzame en circulaire oplossingen voor wonen, werken en leven. Samen zoeken we naar de juiste uitdaging voor zowel startende, als ervaren vakmensen.

Bekijk vacatures

Onze collega's