BINX: Het bouw én installatiebedrijf

Specialist in Meetkunde?

LBA Achterhoek

Ga naar vacatures

LBA Achterhoek, een projectbureau voor civiele techniek, bouw & geodesie, beschikt over een jarenlange ervaring en een groot klantenbestand door heel Nederland. Daarnaast focussen wij ons op de ontwikkeling van onze collega's en zodoende ook het bedrijf. Medewerkers een kans bieden om zich binnen onze organisatie te ontplooien tot vakspecialist, dat is waar we voor staan.

Enthousiast? Bekijk onze vacatures.

lba_meting_zwolle_groenlo-11

LBA Achterhoek

LBA Achterhoek, een projectbureau voor civiele techniek, bouw & geodesie, beschikt over een jarenlange ervaring en een groot klantenbestand door heel Nederland.

Wij zijn een onafhankelijke speler op het terrein van de civieltechnische voorbereiding en begeleiding van projecten. Vakgebieden zijn onder andere reconstructies, bouw- en woonrijp maken, waterbouwkundige constructies en hoogwaardige openbaar vervoer voorzieningen. We meten in, ontwerpen, visualiseren, maken het bestek, verzorgen de aanbesteding, houden toezicht, voeren de directie tot aan de uiteindelijke bouwmaatvoering en het inmeten van de aangelegde boven- en ondergrondse infrastructuur.

Onze specialiteiten

We meten in, ontwerpen, visualiseren, maken het bestek, verzorgen de aanbesteding, houden toezicht, voeren de directie tot aan de uiteindelijke bouwmaatvoering en het inmeten van de aangelegde boven- en ondergrondse infrastructuur.

Bekijk onze vacatures

Ontmoet onze collega's